четвер, 16 березня 2017 10:18

Розвідники ДНР втекли з позицій і переховуються

Розвідники ДНР втекли з позицій і переховуються
Фото: kabarna.id

Розвідувальну роту терористів ДНР 9-го окремого механізованого полку морської піхоти 1-го армійського корпусу масово залишають підрозділи бойовиків. Переважно тікають місцеві.

Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук у Facebook.

"Основна частина "військовослужбовців", які не хочуть далі проходити службу в "9 омсп мп", переходять в інші частини, аж до підрозділів забезпечення. Інша частина пише рапорти на звільнення. Основними причинами відходу бойовики називають непрофесійні дії командування в бойових умовах і хронічні невиплати "бойових" доплат", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики завезли міномети на територію школи

В 11-му мотострілецькому полку 1 АК ДНР з позицій у районі Авдіївської промзони дезертирували 3 бойовики з місцевих, залишивши особисту зброю.

"Дезертирів розшукують військові комендатури ДНР у населених пунктах Донецьк, Ясинувата і Макіївка, які в посиленому режимі відпрацьовують адреси та зв'язки втікачів. На думку керівництва "полку", дезертири можуть мати на меті здачу в полон ВСУ. Основна хвиля дезертирства "п'ятнадцятитисячників" зі складу "11-го омсп" спостерігалася в лютому. Під час ескалації бойових дій в районі Авдіївки", - повідомив Тимчук.

За минулу добу на Донбасі зафіксували 91 ворожий обстріл. Четверо українських захисників отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Розвідники ДНР втекли з позицій і переховуються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі