понеділок, 14 січня 2019 08:14

Розвідка повідомила про втрати у бойовиків

Розвідка повідомила про втрати у бойовиків
Крім окупантів, знищили МТЛБ ворога. Фото: Istagram/armed_forces_ua

Минулої доби в зоні проведення операції Об'єднаних сил четверо бойовиків загинули, ще троє отримали поранення.

Про це інформує штаб ООС.

"За даними розвідки, 13 січня чотири окупанти загинули та троє отримали поранення, знищено МТЛБ ворога", - ідеться в повідомленні.

Загалом російські окупаційні війська 14 разів відкривали вогонь. Обстрілювали з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї позиції наших військ в районі населеного пункту Красногорівка, із гранатометів та стрілецької зброї – поблизу міста Авдіївка, із гранатометів та великокаліберних кулеметів – у районі селища Піски, з великокаліберних кулеметів – в районі селища Опитне, з гранатометів та стрілецької зброї – поблизу селища Лебединське, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу селища Гнутове, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу селища Березове.

Також окупанти здійснили обстріли позицій наших військових з гранатометів в районі населеного пункту Новгородське, з БМП-2, великокаліберних кулеметів – у районі селища Новотошківське, зі стрілецької зброї – на ділянці розведення сил і засобів сторін неподалік Станиці Луганської.

"Внаслідок злочинних та підступних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - додали у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі зафіксували 22 російських "Гради"

2018 року в ОРДЛО та в сірій зоні сталося 65 підривів військовослужбовців на мінах та вибухонебезпечних залишках війни. Через ці дії загинули 25 військових.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка повідомила про втрати у бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі