вівторок, 26 квітня 2022 14:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Розглядають будь-яку можливість евакуації маріупольців з Азовсталі - мер Бойченко

Розглядають будь-яку можливість евакуації маріупольців з Азовсталі - мер Бойченко
Ворожий обстріл заводу "Азовсталь" у Маріуполі Донецької області не припиняється навіть на день попри обіцянки російських окупантів. Фото: t.me/polkazov

Ворожий обстріл Азовсталі в Маріуполі Донецької області не припиняється навіть на день попри обіцянки російських окупантів.

У бомбосховищах комбінату перебувають цивільні - родини з дітьми, яких захищають українські воїни. Зараз розглядають будь-яку можливість евакуації маріупольців з Азовсталі, повідомив мер Маріуполя Вадим Бойченко в ефірі національного телемарафону. Про це пише Маріупольська міськрада в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дим над Азовсталлю: на завод могли скинути "надпотужні антибункерні бомби"

"Ситуація там критична й надскладна. У людей закінчуються їжа й вода. Це гуманітарна катастрофа. Сьогодні президент України та вся переговорна група відпрацьовують будь-яку можливість, щоб урятувати головне - життя. Життя як і наших хоробрих героїв, які захищають два місяці поспіль Маріуполь, так і тих, хто 24 лютого прийшов ховатися в бомбосховища Азовсталі від ворожої авіації", - зазначив Бойченко.

Російські загарбники продовжують накривати вогнем територію Азовсталі в Маріуполі, у підвалах якого ховаються мирні жителі. За минулу добу, 25 квітня, вони здійснили по підприємству 35 авіаударів.

Зараз ви читаєте новину «Розглядають будь-яку можливість евакуації маріупольців з Азовсталі - мер Бойченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі