понеділок, 13 лютого 2023 09:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія з новою силою вдарила ракетами по Донеччині: є жертви
15

Вночі росіяни вдарили по відносно віддаленим від фронту Дружківці та Покровську Донецької області.

У Дружківці ракетою пошкоджено лікарню, у Покровську обстрілом ушкоджено сім будинків та дитсадок, заявив уранці 13 лютого голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram. Всього за добу росіяни вбили щонайменше одного жителя Донеччини у Часовому Яру.

"На Донецькому напрямку у Мар'їнській громаді поранено людину в Єлизаветівці, зруйновано будинок і пошкоджено ще чотири в Красногорівці. Також чотири будинки пошкоджено у Зоряному. У Курахівській громаді пошкоджено будинок у Гірнику та територію підприємства у Курахівці. Поодинокі прильоти зафіксовано в Авдіївці", – ідеться в повідомленні.

На Горлівському напрямку пошкоджено три приватні будинки у Васюківці Соледарської громади, два будинки у Торецьку і по одному в Костянтинівці, Бахмуті та Іванівському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог рахує втрати: ЗСУ повідомили гарні новини з передової

На Лисичанському напрямку зруйновано будинок у Сіверську, під обстріли потрапила Серебрянка.

Росіяни смертельно атакували Донеччину ракетами
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
Росіяни смертельно атакували Донеччину ракетами
Росіяни смертельно атакували Донеччину ракетами
Росіяни смертельно атакували Донеччину ракетами
Росіяни смертельно атакували Донеччину ракетами

9 лютого радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк заявив, що новий і масштабний наступ армії РФ в Україні вже розпочався, масштабні бої тривають на Донбасі.

Того ж дня керівник Луганської області Сергій Гайдай підтвердив, що загарбники розпочали новий наступ у Луганській області. Сили оборони України постійно відбивають ворожі атаки в регіоні. Успіху ворог не має, сказав Гайдай.

11 лютого Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах 11 населених пунктів Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Росія з новою силою вдарила ракетами по Донеччині: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі