понеділок, 29 серпня 2022 10:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни завдали смертельного удару по Бахмуту: нові кадри воєнних злочинів
8

Минулої доби російські загарбники обстріляли 12 населених пунктів Донеччини.

У Бахмуті ворог поцілив біля зупинки громадського транспорту, на якій були люди, повідомила 29 серпня Національна поліція в Telegram. Внаслідок розриву касетних боєприпасів загинули мешканці міста віком від 36 до 60 років.

"Рашисти вбили людей на зупинці та в їхніх оселях. Поліція задокументувала 23 ворожі обстріли за добу. Армія ворога вдарила по містах Авдіївка, Слов'янськ, Бахмут, Красногорівка, Торецьк, Костянтинівка, Миколаївка, селищах Райгородок і Щербинівка, а також селах Георгіївка, Петрівка та Тетянівка", – йдеться у повідомленні.

Росіяни обстріляли 12 населених пунктів Донеччини
Фото: t.me/don_gunp
Росіяни обстріляли 12 населених пунктів Донеччини
Росіяни обстріляли 12 населених пунктів Донеччини
Росіяни обстріляли 12 населених пунктів Донеччини
Росіяни обстріляли 12 населених пунктів Донеччини

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія з новою силою вгатила по Донеччині: багато загиблих і поранених

Окупанти застосували ракети, артилерію та реактивні системи залпового вогню "Ураган" і "Град".

Росіяни зруйнували та пошкодили 36 цивільних об'єктів – 22 житлові будинки, коксохімічний завод, гаражі, електромережі, автобазу тощо.

Російські окупанти влаштували пекло у Слов'янську та Краматорську на Донеччині вночі 28 серпня. У результаті обстрілів є значні руйнування.

27 серпня російські загарбники 26 разів обстріляли житлові квартали Донеччини. Ворожа армія в області розбила 66 цивільних об'єктів: оселі, навчальні заклади, комунікації тощо. Окупанти застосували ракети, ЗРК С-300, артилерію, а також реактивні системи залпового вогню "Ураган" і "Град".

Зараз ви читаєте новину «Росіяни завдали смертельного удару по Бахмуту: нові кадри воєнних злочинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі