четвер, 23 липня 2020 09:56

Росіяни в ТКГ влаштували скандал через вибори на Донбасі

Росіяни в ТКГ влаштували скандал через вибори на Донбасі
Постанова про місцеві вибори в Україні не влаштувало росіян у ТКГ. Фото: reuters.com

Під час засідання політичної підгрупи ТКГ з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі представники окупантів вимагали від України скасувати постанову про місцеві вибори.

Як написав член ТКГ, журналіст Денис Казанський у Facebook, їх не влаштувало формулювання документа.

"... Російські представники від ОРДЛО знову влаштували істерику — на цей раз через постанову Верховної Ради 3809 "Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році", — написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення Донбасу триватиме 25 років

За інформацією Казанського, їх обурила фраза про те, що вибори на окупованих територіях можуть проводитися тільки після "виведення всіх незаконних збройних формувань, керованих, контрольованих і фінансованих Російською Федерацією, російських окупаційних військ, їхньої військової техніки з території України".

"Росіяни почали вимагати, щоб українська сторона цю постанову скасувала, але були, зрозуміло, ввічливо послані за відомою адресою", — повідомив журналіст.

Раніше Казанський заявляв, що ситуація з Донбасом — це тупик, і ніякого проблиску надії на саміті в нормандському форматі в кінці 2019 роки не було.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни в ТКГ влаштували скандал через вибори на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі