вівторок, 09 серпня 2022 19:15

Росіяни наступають на Донбасі, частково мають успіх

Росіяни наступають на Донбасі, частково мають успіх
У загарбників успіх у районі села Вершина. Фото: eastnews.ua

Російські окупанти намагалися провести розвідку боєм у районах Підгородного та Бахмуту Донецької області. Успіху не мали, відійшли.

Також загарбники намагалися завести розвідувальні групи в районах Івано-Дар'ївки, Веселого, Яковлівки та Соледару, повідомляє Генштаб у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти накрили Авдіївку ракетами, артилерією та РСЗВ: показали наслідки

"Після вогневого ураження від наших захисників загарбники швидко змінили свої плани та накивали п'ятами. Втрати ворога уточнюються", – йдеться у повідомленні.

Для покращення тактичного положення ворог наступав у напрямках Яковлівки, Бахмута та Зайцевого. Успіху не мав, з втратами відійшов.

Противник має частковий успіх в напрямку села Вершина.

На Авдіївському напрямку окупанти обстріляли райони населених пунктів Авдіївка, Піски, Невельське, Нетайлове, Красногорівка та Новобахмутівка. Авіаудари були біля Мар'їнки, Красногорівки, Новоселівки та Авдіївки.

Росіяни наступали біля Красногорівки, Авдіївки та Пісків. Успіху не мали.

Ситуація на Донбасі залишається дуже важкою. Збройні сили України роблять усе можливе, щоб зупинити російський терор і завдати агресорам якнайбільших втрат. Попри це, Донецька область зараз забирає основні зусилля українських захисників та багато життів, заявляв у недавньому вечірньому зверненні до українців президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни наступають на Донбасі, частково мають успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі