субота, 11 березня 2023 10:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни масовано обстріляли українське місто: наслідки у фото
29

РФ накрила потужним вогнем Донеччину
Фото: Нацполіція
РФ накрила потужним вогнем Донеччину
РФ накрила потужним вогнем Донеччину
РФ накрила потужним вогнем Донеччину
РФ накрила потужним вогнем Донеччину

За минулу добу росіяни вбили двох жителів Донеччини та поранили ще 14. На Донецькому напрямку найінтенсивніший вогонь росіяни вели у Курахівській громаді.

Курахове зазнало двох масованих обстрілів вчора вдень і ще трьох сьогодні вночі, заявив уранці 11 березня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Facebook.

"Росіяни застосували артилерію і касетні боєприпаси. Під обстріли потрапили центр міста, околиці та промзона. Пошкоджено 14 багатоповерхівок та лінії електропередач. По Авдіївці ворог стріляв із "Градів". Є влучання у житлові квартали. Вночі відбулися обстріли Мар'їнки, Катеринівки та Георгіївки. На Волноваському напрямку під вогнем Вугледар, Новоукраїнка та Богоявленка", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бої за Луганщину: повідомили останні новини зі східного фронту

На Горлівському напрямку вночі загинула людина і ще одна отримала поранення у Бахмуті.

"Протягом ночі гучно було в Часовоярській громаді, де росіяни поцілили у промзону. Костянтинівку ворог накривав вогнем сім разів учора, обстріляв і сьогодні вдосвіта. У Соледарській громаді потерпають Оріхово-Василівка, Федорівка та Роздолівка", – додав Кириленко.

На Лисичанському напрямку один будинок пошкоджено у Сіверську. На території громади постраждали Дронівка, Платонівка і Серебрянка. Тривають обстріли Торського і Зарічного Лиманської громади.

За минулу добу противник здійснив 71 обстріл Херсонщини, випустивши 335 снарядів з важкої артилерії та "Градів". Є жертви серед цивільного населення: три людини загинули, ще п'ятеро дістали поранення.

Місто Херсон ворог обстріляв чотири рази. 14 снарядів влучили у житлові квартали, приватні й багатоквартирні будинки.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни масовано обстріляли українське місто: наслідки у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі