пʼятниця, 03 листопада 2017 18:44

"Росіян перетворять на яничар" - у ДНР розкрили таємний план Києва

"Росіян перетворять на яничар" - у ДНР розкрили таємний план Києва
Напочатку навчального року ватажок донецьких терористів розповів, що на навчання в ДНР прибули студенти з усього світу. Фото: соцмережі

Ватажок самопроголошеної ДНР Олександр Захарченко назвав реформу освіти в Україні таємним планом київських "неонацистів", які хочуть перетворити росіян на "українців-яничар".

"Київ хоче асимілювати росіян, зробити їх українцями. Завдання – змусити росіян думати по-українськи. Цікаво, чи в Москві розуміють суть цього проекту? - сказав головний донецький терорист. - Що неонацисти хочуть духовно знищити десятки мільйонів росіян, переробити їх на українців – манкуртів, яничар?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми не створювали нової держави" - Захарченко відхрестився від "Малоросії"

Він також заявив, що реформа освіти нібито призведе до того, що випускники навчальних закладів країни "будуть неконкурентоспроможними на ринку праці".

Раніше Захарченко назвав розширення застосування української мови в Україні геноцидом щодо національних меншин:

Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на інформаційні ресурси бойовиків.

Відомий російський письменник-пропагандист Захар Прилєпін заявив, що українці можуть обрати Олександра Захарченка новим президентом України. Пропагандист, який швидко покінчив з кар'єрою терориста ДНР, висловив таку думку в ефірі російського пропагандистського ток-шоу.

Зараз ви читаєте новину «"Росіян перетворять на яничар" - у ДНР розкрили таємний план Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі