неділя, 18 вересня 2022 08:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія вбиває цивільних – жахлива статистика з Донеччини
1

За 17 вересня росіяни лише на Донеччині вбили п'ятьох мирних жителів.

Дві людини загинули в Бахмуті, дві у Вугледарі й одна в Георгіївці. Про це вранці 18 вересня повідомив у Telegram голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його словами, ще 18 людей зазнали поранень.

За 17 вересня росіяни лише на Донеччині вбили п’ятьох мирних жителів.
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не можна знімати з росіян провину за війну Путіна в Україні

"Нині неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі й Волновасі. Кожен воєнний злочинець буде покараний!" – зазначив Кириленко.

Поранені мирні жителі в Бахмуті, Костянтинівці, Краматорську, Родинському й Закітному.

Загалом з початку повномасштабної війни в Донецькій області від рук росіян загинуло 858 цивільних, поранені 2153 людини.

У ніч на 18 вересня росіяни тричі вдарили по Нікопольському району Дніпропетровщини. Били з "Градів" і важкої артилерії. Постраждали троє людей: 49-річна жінка й двоє чоловіків - 26 і 82 років.

Російські окупанти за минулу добу завдали шість ракетних, 28 авіаційних ударів та понад 90 разів обстріляли з ракетних систем залпового вогню по військових і цивільних об'єктах України. Інфраструктура постраждала понад 30 населених пунктів. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України в ранковому зведенні 18 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Росія вбиває цивільних – жахлива статистика з Донеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі