вівторок, 25 жовтня 2022 11:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія накрила Бахмут смертельним вогнем: перші фото руйнувань
6

Поліція Донеччини фіксує воєнні злочини РФ
Фото: dn.npu.gov.ua
Поліція Донеччини фіксує воєнні злочини РФ
Поліція Донеччини фіксує воєнні злочини РФ
Поліція Донеччини фіксує воєнні злочини РФ
Поліція Донеччини фіксує воєнні злочини РФ

За добу окупанти здійснили щонайменше 15 вогневих атак у Донецькій області.

Про убитих і травмованих цивільних повідомила 25 жовтня поліція Донеччини, яка продовжує фіксувати воєнні злочини Росії.

"Ворог застосував проти мирних жителів реактивні системи залпового вогню "Град" та "Ураган", а також артилерію. Постраждали вісім населених пунктів: міста Авдіївка, Красногорівка, Бахмут, Торецьк, селища Очеретине та Велика Новосілка, села Дружба та Карлівка", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "групі Вагнера" почастішали вакансії – Гайдай про ситуацію на Луганщині

Зруйновано та пошкоджено 20 цивільних об'єктів, зокрема 19 житлових будинків і лінія електропередач.

"Знову під ворожим вогнем опинився Бахмут. Окупанти безперервно обстрілюють місто з реактивних систем залпового вогню "Град", артилерії. Є вбиті й поранені. За добу в місті пошкоджено шість приватних і три багатоквартирні будинки", – додали у Нацполіції.

У ніч проти 24 жовтня росіяни вели на Донеччині обстріли на ділянках фронту від Мар'їнської до Лиманської громади. На Донецькому напрямку зафіксовано прильоти у Красногорівці, Костянтинівці та Єлизаветівці Мар'їнської громади. Минулося без жертв та руйнувань. На Горлівському напрямку найбільше постраждала Щербинівка Торецької громади. Там ракетою зруйновано місцеву їдальню. Також протягом ночі були обстріли по околицях Світлодарської та Соледарської громад.

Зараз ви читаєте новину «Росія накрила Бахмут смертельним вогнем: перші фото руйнувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі