вівторок, 19 травня 2020 14:04

Росія доправила на Донбас рекордну кількість військової техніки

Росія доправила на Донбас рекордну кількість військової техніки
Росія постачає бойовикам Донбасу нову зброю. Фото: reuters.com

Командування російських військ під виглядом логістичного забезпечення бойової підготовки військ у літньому періоді навчання посилює готовність до застосування з'єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК.

За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, лише минулого тижня з території Росії через неконтрольовані Україною ділянки кордону до окупаційних підрозділів доставлено 3 вагони з боєприпасами, зокрема для озброєння заборонених калібрів, понад 10 танків, з них 3 нових, решта після ремонту, 8 бойових броньованих машин та близько 30 автомобілів, завантажених боєприпасами для стрілецької зброї та гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі зафіксували новітню російську військову техніку

Таку активність російські пропагандисти намагаються виправдати нібито загрозою наступу підрозділів Об'єднаних сил наприкінці травня, йдеться в повідомленні.

У мережі з'явилося відео знищення українськими військовими на Донеччині вантажного військового автомобіля "Урал", що підвозив боєприпаси проросійським бойовикам.

Зараз ви читаєте новину «Росія доправила на Донбас рекордну кількість військової техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі