четвер, 15 червня 2017 13:12

Росія дає бойовикам менше грошей

Росія дає бойовикам менше грошей
Бойовики відмовляються ризикувати життям і здоров'ям. Фото: РБК-Украина

Росія скорочує витрати на утримання окупованих територій Донецької та Луганської областей. Це пов'язано з бюджетними проблемами в РФ. У відповідь бойовики активно висловлюють протести.

"Військовослужбовці підрозділів 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, яким було скасовано грошові надбавки, відмовляються виконувати завдання, пов'язані з ризиком для життя та здоров'я", - повідомляє Головне управління розвідки України на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Донбасу каються і просять вигнати російських військових

Штабам дали розпорядження про налагодження стосунків зі спонсорами. Рекомендують подружитися з місцевими бізнесменами, політиками і громадськими організаціями. Щоб мотивувати останніх до співпраці, пропонують видавати їм грамоти.

В ДНР оголосили бойкот українським товарам. З травня їх заборонено ввозити на окуповану Донеччину. Місцеві жителі висловлюють незадоволення. Покупці невисоко цінять якість російських товарів, тому беруть неохоче. Продавці змушені торгувати не надто популярним асортиментом.

Зараз ви читаєте новину «Росія дає бойовикам менше грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі