понеділок, 02 грудня 2019 11:23

Росія акредитувала перший підконтрольний ЛНР університет

Росія акредитувала перший підконтрольний ЛНР університет
Луганський державний медичний університет імені святителя Луки був одним із трьох ВНЗ, які подавали документи на акредитацію в Росії. ФОТО: prologueabroad.com

РФ видала акредитацію Луганському державному медичному університету ім. святителя Луки.

Дозвіл від Росії на освітню діяльність медуніверситет отримав першим з-поміж усіх вищих навчальних закладів, розташованих на підконтрольній ЛНР території. Повідомили про це Новини Донбасу.

Завдяки російській акредитації заклад матиме змогу протягом наступних 5 років видавати дипломи російського зразка за такими спеціальностями: стоматологія, педіатрія, лікувальна справа та фармація.

Крім медуніверситету, документи для акредитації в Росії подали ще два заклади — Луганський національний університет імені Тараса Шевченка та Луганський національний університет імені Володимира Даля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський показав, як будували міст у Станиці Луганській

З освітньої програми шкіл, які знаходяться на території ДНР, прибрали згадки про Україну. Натомість дітям розповідають про новостворену республіку й бойові дії.

Зараз ви читаєте новину «Росія акредитувала перший підконтрольний ЛНР університет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі