пʼятниця, 12 лютого 2021 07:30

Російські військові вбили двох воїнів ЗСУ

Російські військові вбили двох воїнів ЗСУ
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 11 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.

Неподалік Зайцевого збройні формування Російської Федерації прицільно обстріляли позицій українських захисників зі снайперської зброї. В результаті пострілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав вогнепальне поранення й помер під час евакуації в шпиталь. Поблизу Новомихайлівки ворог відкривав вогонь з великокаліберного кулемета. Внаслідок обстрілу один із захисників України загинув.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переговори неможливі - Єрмак про загострення на Донбасі

Неподалік Водяного, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь у бік наших позицій з ручного протитанкового гранатомета. У районі Авдіївки - з підствольного гранатомета. Поблизу Луганського - з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета, повідомили в штабі ООС.

"На прицільні обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники давали адекватну відповідь", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 12 лютого, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Президент Володимир Зеленський 11 лютого побував з робочою поїздкою до Донецької області. Там мав ознайомитися з ситуацією на передовій. Разом із Зеленським на Донбас вирушили посли країн "Великої сімки" і глава ОП Андрій Єрмак.

Зараз ви читаєте новину «Російські військові вбили двох воїнів ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі