вівторок, 22 листопада 2022 07:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські окупанти йдуть в наступ на двох напрямках – Генштаб

Російські окупанти йдуть в наступ на двох напрямках – Генштаб
Окупаційна армія Росії обстрілює позиції наших захисників з усієї наявної зброї. Фото: Генштаб ЗСУ

Російські окупанти зосереджують свої зусилля на наступі в Донецькій області.

Ведуть наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках, повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 22 листопада.

"Противник здійснив обстріли з танків та артилерії різних типів обʼєктів в районах 17 населених пунктів. Серед них – Андріївка, Соледар, Бахмут, Бахмутське, Майорськ, Опитне, Яковлівка, Веселе та Водяне", – йдеться у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбиті атаки, катівня і знищені склади РФ: найголовніше зі зведення Генштабу

На Куп'янському та Лиманському напрямках ворог веде оборону і обстрілює позиції наших військ із танків, мінометів та ствольної артилерії. Зокрема, "прильоти" фіксують у районах населених пунктів Орлянське та Лозова Харківської області. Також Новоселівське, Стельмахівка, Площанка, Макіївка на Луганщині та Терни Донецької області.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог обороняється на захоплених рубежах. Здійснив обстріли українських позицій з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

"Від артилерійського вогню постраждали райони 21 населеного пункту, у тому числі Богоявленка, Времівка, Вугледар, Золота Нива Донецької області, а також Гуляйполе, Залізничне, Малинівка, Мирне Запорізької області", – додали у зведенні.

Зараз на полі бою на Донеччині відбувається пекло. Там щоденно тривають жорстокі бої, заявив президент Володимир Зеленський.

Російські загарбники ведуть постійні штурми під Бахмутом та Авдіївкою Донецької області. При цьому ворог зазнає серйозних втрат. Збройні сили України у відповідь б'ють по росіянах усіма видами озброєнь, повідомили в Генштабі.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти йдуть в наступ на двох напрямках – Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі