вівторок, 17 жовтня 2023 09:12

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ замовчує 90% інформації про невдачі у війні

РФ замовчує 90% інформації про невдачі у війні
Згідно з даними експертів ISW, у росЗМІ публікують лише 10-20% усієї правдивої інформації. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Громадськість у Росії невдоволена недостатнім доступом до інформації щодо невдач армії РФ на фронті в Україні.

Нещодавно низка російських блогерів обурилися через невказаного союзника генерал-лейтенанта Андрія Сичова, якого нібито було відсторонено від командних обов'язків через військові невдачі в районі Бахмута на Донбасі, йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

"Збройні сили РФ, імовірно, у вересні цього року в районі Бахмута втратили 1500 осіб. Також з'являється інформація про заборону на публікацію негативних новин про бойові події в Україні в російських ЗМІ та серед воєнних кореспондентів", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Активна оборона" - Путін змінив риторику про наступ росіян на Авдіївку

Згідно з даними експертів ISW, росЗМІ публікують лише 10-20% усієї правдивої інформації.

Решту Кремль приховує від громадськості з різних причин.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 17 жовтня становлять уже понад 289 430 окупантів. За минулу добу українські захисники знищили понад 800 російських загарбників, повідомив уранці Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «РФ замовчує 90% інформації про невдачі у війні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі