субота, 19 лютого 2022 23:37

Резніков жорстко попередив окупантів Донбасу

Резніков жорстко попередив окупантів Донбасу
Об'єднані сили контролюють ситуацію та адекватно реагують на потенційні загрози з боку ворога. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Російські окупанти на Донбасі сьогодні, 19 лютого, вбили двох українських військових. І продовжують ухилятися від режиму припинення вогню.

Такі дії не залишатимуться без уваги українських захисників, зявив у Facebook міністр оборони Олексій Резніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували відео обстрілу, під який потрапили нардепи та іноземні журналісти

"Збройним Силам України надані усі необхідні накази щодо дій у разі небезпеки для наших бійців і цивільних громадян. Ми не плануємо жодних наступів, але не дозволимо безкарно обстрілювати позиції наших військ і мирні населені пункти", - написав Резніков.

Очільник оборонного відомства також висловив співчуття рідним та близьким загиблих українських воїнів і подякував ЗСУ за самовідданість та мужність.

Станом на 22:00 19 лютого з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 122 порушення, 108 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Противник задіяв артилерійські системи калібру 152мм та122 мм, міномети калібру 120 мм та 82 мм, гранатомети різних систем, озброєння танків та великокаліберні кулемети.

Також, зафіксовано три прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів, ймовірно "Орлан-10", з перетином лінії зіткнення.

Внаслідок обстрілу двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення несумісні з життям. Четверо військовослужбовців отримали поранення різної ступені важкості та знаходяться у лікувальних закладах.

Зараз ви читаєте новину «Резніков жорстко попередив окупантів Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі