вівторок, 22 березня 2022 12:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Рашисти обстріляли Нью-Йорк і ще 10 населених пунктів - загинули діти

Серед мирного населення Донеччини є загиблі та поранені, зокрема діти. Російські загарбники обстріляли майже 50 цивільних об'єктів упродовж минулої доби.

Про це йдеться в оперативному зведенні МВС України станом на полудень 22 березня.

"За добу обстрілів росіян зазнали 11 населених пунктів. Внаслідок ударів пошкоджено щонайменше 43 цивільних об'єкти, серед яких житлові будинки, школа, дитячий садок, церква. Є загиблі й поранені мирні жителі, зокрема діти", - повідомили в Національній поліції України.

Автор: t.me/mvs_ukraine
  Оперативна інформація щодо доби 21 березя на Донеччині
Оперативна інформація щодо доби 21 березя на Донеччині

За минулу добу під вогнем окупантів перебували Маріуполь, Авдіївка, Мар'їнка, Красногорівка, Слов'янськ, Костянтинівка, Покровськ, Новгородське, Нью-Йорк, Гостре, Очеретине.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рашисти обстрілюють Авдіївку, є жертви

Сьогодні зранку, близько 6:30, російські війська завдали ракетного удару по Дружківці. Є постраждалі.

Ворог обстрілював мирне населення з авіації, ракетних установок і важкої артилерії.

Поліція відкрила кримінальні провадження за фактами порушення законів і звичаїв війни та посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.

19 березня російські окупанти розстріляли на Сумщині подружжя пенсіонерів, яке їхало на велосипедах до лікарні. 59-річна жінка загинула.

22 березня в Сіверськодонецьку російські окупанти розстріляли чергу до супермаркету. Є загиблі та поранені серед мирного населення.

Зараз ви читаєте новину «Рашисти обстріляли Нью-Йорк і ще 10 населених пунктів - загинули діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі