четвер, 22 грудня 2016 11:35

Пораненого на Світлодарській дузі бійця оперували всю ніч

Пораненого на Світлодарській дузі бійця оперували всю ніч

Тяжкопораненого на Світлодарській дузі солдата доставили до лікарні ім. Мечникова у Дніпрі. Разом із ним на лікуванні перебувають ще 4 українських військових.

Про це в прямому ефірі телеканала "112 Україна" повідомив головний лікар закладу Сергій Риженко.

"Вчора доставили 5 важкопоранених бійців, один з них у вкрай важкому стані. Йому 29 років. У нього мінно-вибухова рана голови, проникаюча рана головного мозку, забійні рани обличчя, очей, а також рани правої ноги. Він на апараті штучної вентиляції легенів. Йому робили операцію, в 04:50 тільки закінчили", - поділився подробицями про стан пораненого Сергій Риженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поранених на Світлодарській дузі вивозять цілодобово

До обласної клінічної лікарні ім. Мечникова перевозять лише тяжкопоранених бійців. Усіх інших воїнів лікують у клінічному госпіталі. Лікарі оцінюють їх стан як задовільний.

До госпіталю після кровопролитних боїв на Світлогорській дузі потрапили 6 бійців. 4 із них - поранені та 2 - травмовані. Терористи атакували сили АТО на Світлодарській дузі неподалік окупованого Дебальцевого. Близько 06:00 там розпочався потужний бій.

Зараз ви читаєте новину «Пораненого на Світлодарській дузі бійця оперували всю ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі