четвер, 07 липня 2022 15:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракетний удар по Краматорську: Кириленко розповів про масштаби атаки РФ
3

Наслідки ракетного обстрілу РФ Краматорська
Фото: t.me/voyna_2022
Наслідки ракетного обстрілу РФ Краматорська
Наслідки ракетного обстрілу РФ Краматорська

Російські окупанти вдарили ракетами по центру Краматорська у Донецькій області.

За попередніми даними, загинула одна людина, ще шість отримали поранення. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Telegram.

Також від обстрілу постраждали шість будівель, у тому числі готель і житлова багатоповерхівка. На одному з відео видно вщент спалену автівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старих ракет низької точності у Росії вистачить на кілька місяців – Forbes

"Це – усвідомлена атака на цивільних. Рашисти не зраджують собі і продовжують "воювати" з беззбройними людьми. Так триватиме, допоки ми їх не виженемо геть", – написав Кириленко.

Голова ОВА закликав усіх цивільних евакуюватися, поки ще є така можливість.

У четвер, 7 липня, російські терористи завдали авіаракетного удару по Краматорську на Донеччині. Поцілили в центральну частину міста. Повідомлялося щонайменше про одного загиблого.

3 липня міста Слов'янськ і Краматорськ зазнали наймасованішої атаки російських окупантів. У Слов'янську була велика кількість поранених і загиблих, у місті – до 15 пожеж. Від ворожих ударів реактивними системами залпового вогню постраждали водночас декілька мікрорайонів міста.

Краматорськ двічі обстріляли зі "Смерчів": вдень пошкодили готельно-житловий комплекс, увечері розбили дорогу, поцілили у школу й територію дитсадка й поліклініки. За попередньою інформацією, поранено одну людину.

Зараз ви читаєте новину «Ракетний удар по Краматорську: Кириленко розповів про масштаби атаки РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі