субота, 11 листопада 2017 04:00

Рада Федерації РФ проти 20 тис. миротворців на Донбасі

Рада Федерації РФ проти 20 тис. миротворців на Донбасі
Росія проти миротворців на Донбасі. Фото: Znaj

Запропонована США кількість миротворців на сході України в 20 тисяч чоловік створить пряму загрозу Донбасу і посилить напруженість в регіоні.

Про це заявив глава комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Віктор Бондарєв, повідомляє УНН з посиланням на РИА "Новости".

"Чим будуть займатися на сході України 20 тисяч озброєних людей? Це ж, якщо брати кількісний показник, практично дві дивізії! Зрозуміло, що для заявлених цілей "забезпечення безпеки спостерігачів ОБСЄ" достатньо значно меншого контингенту. А таке число явно створить пряму загрозу Донбасу, сприятиме ще більшій напруженості в регіоні ", - заявив сенатор, коментуючи заяву газети Wall Street Journal.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали ідеальну "формулу миротворців" на Донбасі

Видання The Wall Street Journal з посиланням на дипломатичні джерела повідомило, що чиновники США найближчим часом готуються запропонувати Росії план по розміщенню на Донбасі 20 тис. миротворців ООН.

Зараз ви читаєте новину «Рада Федерації РФ проти 20 тис. миротворців на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі