вівторок, 01 серпня 2017 11:30

Путін втратив репутацію - переховує бойовиків і допомагає уникнути покарання

Путін втратив репутацію - переховує бойовиків і допомагає уникнути покарання
Ляльковод-Путін і його маріонетки. Карикатура

Росія переховує бойовиків, які скоїли злочини на українському Донбасі та допомагає їм уникнути покарання.

Про це на прес-конференції в інформагентстві "Главком" розповів Олександр Сєдов, аналітик Центру документування Української гельсинської спілки.

Сєдов прокоментував справу затриманого екс-комбата бойовиків Вадима Погодіна на позивний "Керч". 46-річного чоловіка затримали в Ялті. Міський суд видав постанову на його арешт для подальшої передачі правоохоронним органам України. Погодін - один із учасників розстрілу 16-річного школяра Степана Чубенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпустили бойовика, який вбив 16-річного Чубенка

"Те, що вони його відпустили, говорить про те, що це втрата репутації Російської Федерації, а не про те, що Україна погано виконала свою роботу. Перш за все на стадії попереднього слідства, я думаю. І саме те, що Росія відпустила злочинця, говорить про втрату міжнародної репутації", - сказав Олександр Сєдов.

17-річного Степана Чубенка терористи ДНР викрали 2014 року, бо він носив синьо-жовту стрічку. Хлопця жорстоко катували в Донецьку. Пізніше його вбили.

Зараз ви читаєте новину «Путін втратив репутацію - переховує бойовиків і допомагає уникнути покарання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі