середа, 03 липня 2019 19:48

Путін відкидає результати розслідування щодо MH17

Путін відкидає результати розслідування щодо MH17
Путін заявив прем'єру Нідерландів, що Росія відкидає розслідування щодо MH17 / фото: Главком

Росія не визнає результати розслідування катастрофи літака Малайзійських авіалінії рейсу MH17 у небі над Донецькою областю в липні 2014 року.

Про це президент Російської Федерації Володимир Путін заявив прем'єр-міністру Нідерландів Марку Рютте під час зустрічі на полях саміту G20 у місті Осака, повідомив речник російського лідера Дмитро Пєсков, пише УНІАН.

"Я можу підтвердити цю розмову: це було дуже коротке спілкування на ногах, у кулуарах. Крім прем'єр-міністра Нідерландів, Путін мав такі розмови практично з усіма учасниками цього саміту", – сказав речник президента РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нідерланди закликають Росію приєднатися до розслідування катастрофи авіалайнера MH17

"Справді, було порушено питання позиції президента, позиції російської сторони. Вона гранично зрозуміла, вона послідовна, і, звичайно, вона ґрунтується на тому, що навряд чи можна сприймати розслідування, яке здійснюється без участі Російської Федерації. Такі тези постійно на різних рівнях доводяться до наших (російських – ред.) візаві у Нідерландах й інших країнах", - додав він.

У Нідерландах назвали імена 4 причетних до катастрофи МН17.

Це Леонід Харченко – українець, який воював на боці "ДНР", Сергій Дубинський – полковник ГРУ Генерального штабу Збройних сил РФ, очільник "ГРУ ДНР", саме його вважають організатором бойового застосування установки.

Олег Пулатов - підполковник запасу російських ПДВ, причетний до перевезення "Бука", який займався організацією охорони району падіння уламків збитого літака.

Ігор Гіркін - відставний офіцер збройних сил РФ, колишній полковник ФСБ, активний учасник російської збройної агресії в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Путін відкидає результати розслідування щодо MH17». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі