середа, 31 травня 2017 09:42

З'явились деталі звіту бойовиків для російських командирів

З'явились деталі звіту бойовиків для російських командирів
З'явились деталі звіту бойовиків для російських командирів

Російські "радники" в штабі "2-го армійського корпусу ЛНР" підготували звіт для керівництва центру територіальних військ Росії. Він стосується бойової активності "армійського корпусу" в травні 2017-го.

Як повідомляє координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook, у звіті вказують, що, крім "планових" обстрілів і збройних провокацій, у багатьох підрозділах "корпусу" випадки бойової активності обумовлені "низьким рівнем військової дисципліни". Це трапляється, коли командири підрозділів віддають накази на відкриття вогню без команди вищого командування, або "особовий склад" самостійно приймає подібні рішення.

Також у документі йдеться, що у безлічі підрозділів не дотримуються рекомендованого режиму ведення вогню, часто допускають необґрунтовані переміщення бойової техніки і озброєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики 44 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Зазначено, що морально-психологічний стан низки підрозділів "викликає тривогу", а їхні командири часто віддають накази на відкриття вогню і виконання певних бойових завдань для особового складу, які містять реальну небезпеку для "життя і здоров'я особового складу", однак не обумовлені ні реальною тактичною обстановкою, ні особливою потребою.

Бойовики обстріляли дитячий табір у Волноваському районі на Донеччині. Про вибухи повідомив охоронець закладу в селі Зелений Гай, передає прес-служба поліції.

Зараз ви читаєте новину «З'явились деталі звіту бойовиків для російських командирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі