вівторок, 19 липня 2022 17:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Псевдоголові окупованого Мангуша повідомили про підозру

Псевдоголові окупованого Мангуша повідомили про підозру
Чиновник з Магнуша добровільно співпрацює з окупантами. Фото: Київська міська прокуратура

Повідомили про підозру у колабораційній діяльності призначеному російськими окупантами голові селища Магнуш Маріупольського району Донецької області.

Він добровільно обійняв посаду так званого "виконувача обов'язків голови адміністрації селища Мангуш ДНР", повідомляє Київська міська прокуратура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали директорку школи, яка здавала позиції ЗСУ в Маріуполі

"Імітуючи легітимність псевдооргану державної влади, підозрюваний проводить брифінги, зустрічі з мешканцями смт Мангуш, представниками місцевих підприємств та установ, а також проросійських ЗМІ, під час яких поширює інформацію щодо діяльності та так званих "здобутків" окупаційної влади у регіоні", – йдеться у повідомленні.

Розслідування триває.

Радник міського голова Маріуполя Петро Андрющенко показав чергового колаборанта, який здавав інформацію окупантам про військових Збройних сил України та їхніх родичів.

Анатолій Аврамов – колишній сільський голова села Урзуф, де розташована дача президента-втікача Віктора Януковича.

За словами Андрющенка, Аврамов очолює всі схеми за участі міністерства надзвичайних ситуацій Росії. Зокрема, схеми поховання і розграбування.

Зараз ви читаєте новину «Псевдоголові окупованого Мангуша повідомили про підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі