пʼятниця, 15 липня 2022 13:38

Спецтема: Війна Росії проти України

"Холуй Януковича" – Андрющенко показав головного колаборанта Маріуполя

Радник міського голова Маріуполя Петро Андрющенко показав чергового колаборанта, який здавав інформацію окупантам про військових Збройних сил України та їхніх родичів.

Анатолій Аврамов – колишній сільський голова села Урзуф, де розташована дача Януковича. Про це Андрющенко пише в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали директорку школи, яка здавала позиції ЗСУ в Маріуполі

"За часів Януковича – його головний холуй. Зараз повністю на співпраці з окупантами. Самостійно передав відомості щодо членів сімей та рідних військових ЗСУ", – пише.

За словами Андрющенка, Аврамов очолює всі схеми за участі міністерства надзвичайних ситуацій Росії. Зокрема, схеми поховання і розграбування.

"Разом з окупантами займається переоформленням всіх пансіонатів та баз відпочинку на узбережжі на себе та на керівників МНС Росії", – каже.

Автор: t.me/andriyshTime
  Анатолій Аврамов передає інформацію окупантам про військових ЗСУ та їхніх родичів
Анатолій Аврамов передає інформацію окупантам про військових ЗСУ та їхніх родичів
У тимчасово захопленому Маріуполі продовжують шукати колаборантів та зрадників. Артем Фірсов перейшов на бік ворога ще до початку повномасштабного вторгнення. Він працює керівником транспортного відділу так званої окупаційної адміністрації.
53-річний В'ячеслав Булигін також сам перейшов на бік окупантів. Працює керівником Маріупольського слідчого ізолятору. Причетний до арешту та тортур українських громадян під час окупації.
Зараз ви читаєте новину «"Холуй Януковича" – Андрющенко показав головного колаборанта Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі