пʼятниця, 07 жовтня 2022 11:16

Спецтема: Війна Росії проти України

"Продавлюють" Лиманський напрямок: Гайдай про успіхи ЗСУ на Луганщині

"Продавлюють" Лиманський напрямок: Гайдай про успіхи ЗСУ на Луганщині
Росіяни навряд чи випустять на територію РФ озброєних бойовиків так званої ЛНР. Фото: t.me/luhanskaVTSA

Збройні сили України намагаються "продавити" Лиманський напрямок, звільняючи розташовані там населені пункти Луганщини.

Про визволення регіону від окупації станом на ранок 7 жовтня розказав голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Зі Сватового, Білокуракиного та Кремінної ворог вивозить усе медичне обладнання. Росіяни грабують школи, мінують автошляхи, мости та адмінбудівлі навколо. Окупантам байдуже на людей, що там залишилися. Росіяни йшли захоплювати території та грабувати, а захищати вже пограбовані землі бажання в них немає", – ідеться в повідомленні..

Водночас вони навряд чи випустять на територію Росії озброєних бойовиків так званої ЛНР. Вони їм там не потрібні, додав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувається на фронті: свіжі карти бойових дій

У Сватовому на Луганщині росіяни замінували об'єкти інфраструктури, людей закликають самостійно виїжджати. Тим часом у Кадіївці окупанти знищують документи особливої важливості.

Так звані окупаційні органи влади в місті працюють в "урізаному" форматі. Вже заміновані основні інфраструктурні об'єкти, будівлі та території. Цікавий наказ отримала"влада" у Кадіївці. Там зараз відбувається масове знищення архівів та копій документів, особливо тих, що містять історію окупації.

Зараз ви читаєте новину «"Продавлюють" Лиманський напрямок: Гайдай про успіхи ЗСУ на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі