середа, 24 травня 2017 15:04

Працівниця "Нової пошти" не визнає зони АТО українською територією

Працівниця "Нової пошти" не визнає зони АТО українською територією
Працівниця "Нової пошти" Юлія Щербина не визнає зони АТО українською територією Фото: facebook.com/Rustam Mustafaev

Засновник громадської організації "Легіон добра" Рустам Мустафаєв написав на своїй сторінці в соціальній мережі про працівницю "Нової пошти", яка назвала зону АТО неукраїнською територією.

"Дніпро. Відділення "Нової пошти" номер 12. Стажер Щербина Юлія Тарасівна не захотіла видавати мені посилку за військовим квитком. Сказала: "Це в зоні АТО ви могли отримувати посилки за своїми квитками. Тому що зона АТО це не Україна. Там у людей немає українських паспортів. А тут без паспорта ви нічого не отримаєте".

Інша співробітниця "Нової пошти" почула це. Почала вибачатися за слова стажера. Навіть посилку мені віддали. На гарячій лінії сказали, що співробітниця діяла за правилами "Нової пошти". З приводу сепаратистських висловлювань нічого не сказали, вдають, що не розуміють", - повідомив Мустафаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото побитих 9 травня атовців

Алея пам'яті у Дніпрі, відкриття якої відбулося 12 травня, стала найбільшим в Україні меморіальним комплексом з вшанування загиблих під час Революції гідності та війни на Донбасі. Про це заявив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

На відкриття Алеї пам'яті прийшли тисячі дніпрян, серед них і сім'ї загиблих.

Зараз ви читаєте новину «Працівниця "Нової пошти" не визнає зони АТО українською територією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі