понеділок, 12 грудня 2016 14:27

Поранено трьох українських військових за останню добу

Поранено трьох українських військових за останню добу

Троє українських військовослужбовців дістали поранення в зоні АТО за минулу добу.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, трьох військовослужбовців поранили", - сказав він на брифінгу.

За словами Лисенка, найгарячішою точкою на луганському напрямку було село Кримське. Там протягом доби зафіксували 6 ворожих обстрілів. Під час них бойовики випустили по позиціях українських військовослужбовців 60 мінометних мін і відкривали вогонь із бронетехніки.

За словами спікера Міноборони, режим тиші двічі порушили в Попасній. На околицях міста була одна збройна провокація з використанням стрілецької зброї, раз ворог застосував міномети.

Всього протягом доби на луганському напрямку нарахували 9 ворожих обстрілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На врученні "Європейського Оскара" підтримали Олега Сенцова

На донецькому напрямку ситуація така, як і в попередні дні. За добу зафіксували 7 ворожих обстрілів. "Селище Луганське, західна околиця Горлівки, Авдіївка - це гарячі точки, на яких вчора бойовики активізувалися", - сказав Лисенко.

На маріупольському напрямі за минулу добу сталося 35 ворожих обстрілів.

Бандформування за минулу добу 51 раз відкривали вогонь по позиціях українських військ. Про це поінформував керівник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін.

Зі 122-міліметрової артилерії та мінометів обстрілювали Талаківку, Мар'їнку, Красногорівку, Новоселівку Другу, Чермалик, Лебединське та Водяне. По Красногорівці вогонь вів снайпер. По Широкиному понад 10 разів окупанти стріляли з мінометів різних калібрів, озброєння БМП та танків.

Зараз ви читаєте новину «Поранено трьох українських військових за останню добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі