середа, 03 травня 2023 08:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Повне захоплення Бахмута: Данілов висміяв новий "дедлайн" РФ

Повне захоплення Бахмута: Данілов висміяв новий "дедлайн" РФ
Секретар РНБО Олексій Данілов вірить, що військові не допустять повної окупації Бахмута. Фото: facebook.com/rnbou

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов прокоментував інформацію про встановлення Росією чергової дати захоплення Бахмута на Донеччині.

Він впевнений, що Росії не вдасться повністю окупувати місто до 9 травня. Про це повідомив в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Секретар РНБО нагадав, що важкі бої за Бахмут тривають понад дев'ять місяців. І ворогу досі не вдалося повністю втілити свій злочинний задум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тримаємо Бахмут і готуємось до наступу" – Сирський приїхав до оборонців міста-фортеці

"З 1 серпня минулого року точаться бої за Бахмут. Ми 1 травня перетнули позначку в дев'ять місяців. Людина за дев'ять місяців народжує здорову людину, а вони за дев'ять місяців не спромоглися взяти районний центр Бахмут. Тому, звичайно, вони зараз будуть робити намагання перед 9 травня зробити так, щоби вирішити це питання. Але я більш ніж упевнений, що наші військові будуть робити все можливе, щоб це не відбулося", – сказав Данілов.

Кремль встановив черговий "дедлайн" повної окупації Бахмута – 9 травня. Президент Володимир Путін нібито може оголосити на цій "переможній ноті" про закінчення війни.

Росія скоро встановить рекорд Гіннесса по перенесенню дат, до яких вони щось мають "взяти", прокоментували у Збройних силах України. Там запевнили, що Сили оборони зроблять усе, аби плани ворога не втілились у реальність.

На окремих ділянках Бахмута ворога контратакували підрозділи Сил оборони. Через це окупанти залишили деякі позиції в місті, повідомляв командувач Східного угруповання військ Олександр Сирський.

Зараз ви читаєте новину «Повне захоплення Бахмута: Данілов висміяв новий "дедлайн" РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі