четвер, 04 жовтня 2018 07:40

Показали нові куртки ЗСУ за імпортними зразками
6

Нові куртки ЗСУ за імпортними зразками
Фото: fb/alex.petrov.
Нові куртки ЗСУ за імпортними зразками
Нові куртки ЗСУ за імпортними зразками
Нові куртки ЗСУ за імпортними зразками
Нові куртки ЗСУ за імпортними зразками

Військовим почали видавати нові куртки по моделі імпортних зразків. Про це в Facebook написав військовослужбовець Олексій Петров і опублікував фото.

"Це повсякденна куртка. Нова форма. Розробка нашого управління !, - каже військовий. - А тепер вдумайтеся. У 1991-му році, частина радянської армії стала українською. Тоді одягнені та взуті були, в форму "дубок" і кирзові берци. Каски металеві і трохи бронежилетів в яких можна було тільки стояти і ходити повільно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські десантники отримають американські парашути

Додає, що через двадцять три роки війну зустріли в тій самій формі та взутті. Та і їх вистачало не всім.

"Ті ж самі каски. Навіть трохи броніків залишилося. Десяток на кадровий батальйон. Ну може трохи більше. Минуло всього лише трохи більше чотирьох років. У п'ять разів менше, зазначеного проміжку часу! І... В армії тепер багато різної форми (перераховувати можна довго). Три пари черевиків по сезону. Тестуються нові літні черевики. Треті вже. Каски і бронежилети удосконалюються. Починають видавати повсякденну форму. І ось черга дійшла до курток", - пише Петров.

"Якщо в армії будуть видавати подібні шмотки, то я мабуть затримаюсь ще на півроку! Погони причепив - військовий! Зняв погони - гламурний мерзотник!", - жартує військовий.

Показали модернізовані танки Т-80 та Т-64БВ, БТР-4 нового покоління. Їх та військову вантажну техніку днями передали на озброєння українській армії.

Зараз ви читаєте новину «Показали нові куртки ЗСУ за імпортними зразками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі