середа, 03 жовтня 2018 14:17

Показали модернізовані танки ЗСУ

Показали модернізовані танки ЗСУ
ЗСУ отримали модернізовані Т-80 та Т-64БВ. Фото: mil.in

Модернізовані танки Т-80 та Т-64БВ, БТР-4 нового покоління та військову вантажну техніку передали на озброєння українській армії.

Урочисте вручення провели на бронетанковому заводі за дорученням президента України Петра Порошенка, передає "Український мілітарний портал".

Секретар РНБО України Олександр Турчинов зазначив, що під час глибокої модернізації та переоснащення танків були впроваджені нові конструктивні рішення.

"Розроблено та встановлено автоматичну систему управління вогнем із лазерним далекоміром, балістичним обчислювачем і комплексом керованого озброєння, що також дозволяє вести вогонь керованими ракетами", - розповів Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Особливий статус ОРДЛО: у Раді шукають рішення

За його словами, рівень захисту та конструктивні зміни, внесені з урахуванням використання БТР-4 у бойових умовах, "зробили її однією з найбільш ефективних бойових машин у Збройних силах України".

Миколаївська десантура брала участь у масштабних навчаннях "Козацька воля-2018". Тренування проводилися на острові Тендрівська коса.

Зараз ви читаєте новину «Показали модернізовані танки ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі