вівторок, 11 липня 2023 08:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Показали актуальні карти війни в Україні
7

Збройні сили України мають тактичний успіх у районі Бахмута на Донеччині, а також біля Роботиного в Запорізькій області.

Росіяни тим часом активізували штурми у Луганській області, свідчать дані інтерактивної карти DeepState.

На Сватівській лінії фронту тривають бої за Новоселівське. Окупанти мають частковий успіх на південь від цього населеного пункту. Не стихають запеклі бої на схід від Торського і в Серебрянському лісництві. Противник не припиняє штурмувати ці ділянки фронту.

На Бахмутському напрямку бої точаться біля Кліщіївки та Берхівки. Українські військові також мали тактичний успіх на південь від Роздолівки.

Карта бойових дій від DeepState
Фото: deepstatemap.live
Карта бойових дій від DeepState
Карта бойових дій від DeepState
Карта бойових дій від DeepState
Карта бойових дій від DeepState

Наші військові продовжують просуватися на Бахмутському напрямку. Зокрема, бійці відтісняють ворога біля Кліщіївки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ за п'ять тижнів звільнили стільки території, скільки РФ захопила за пів року

У другій половині червня ЗСУ змогли протягом доби повернути під контроль Яковлівку. Водночас через відсутність підтримки російська артилерія змусила сили України відійти.

На Авдіївській ділянці фронту бійці 110 ОМБр та 35 ОБрМП відбили чисельну атаку російських загарбників у районі Веселого. Противник поновив спроби наступати з Водяного на Сєверне.

На Бердянському та Таврійському напрямках змін на фронті не зафіксовано. Російські окупанти продовжують вести вогонь по Дачах.

На Сіверській ділянці та на півночі країни також без змін. Окупанти продовжують обстрілювати території Чернігівської, Сумської та Харківської областей.

Розпочалася 503-тя доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Росія продовжує вести загарбницьку війну. Не зважаючи на значні втрати, не відмовляється від планів щодо повної окупації нашої території.

Зараз ви читаєте новину «Показали актуальні карти війни в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі