середа, 13 липня 2016 13:12

Під Донецьком бойовики сформували нову танкову роту

Під Донецьком бойовики сформували нову танкову роту
Фото: uapress.info

Бойовики продовжують порушувати Мінські угоди та стягують танки на позиції.

Про це повідомляє координатор руху "Інформаційний спротив" у Facebook.

"У районі Горлівки, на позиціях у "трикутнику" Дачний кооператив-селище Перемоги-озеро на південь від мікрорайону "Будівельник" зафіксували нову батарею артилерійських снарядів калібру 152-мм бойовиків. У районі Старомихайлівки, на південь від вулиці Дагестанської (мікрорайон "Абакумова", Донецьк) в приватному секторі зафіксовано появу нового танкового взводу (4 танки) терористів", - написав Дмитро Тимчук.

У районі Горлівки (район шахти "Гагаріна"), а також в районі Залізної Балки зафіксували перегрупування бойовиків. Так зі східного напрямку перекинули 6 одиниць бронетехніки (в основному БМП-1 і МТ-ЛБ). А з боку Залізної Балки на південний напрямок автотранспортом перекинуто 2 підрозділи не менше взводу кожен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія - це п'яний металург дядя Ваня, якому дали в ніс" - солдат

"До окремого танкового батальйону "1-го АК ДНР", дислокованому в районі Моспине, прибуло 6 одиниць танків типу Т-72 (судячи з усього, після ремонту). Батальйон високими темпами має бути доповнений бойовою технікою та особовим складом - за останні 3 доби прибуло 8 знову сформованих екіпажів, а також, крім танків, 4 одиниці БМП-2. Під час навчальних занять екіпажі посилено відпрацьовують тематику "прориву укріпленого району оборони противника", - додав Тимчук.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що група офіцерів-артилеристів збройних сил РФ прибула до Донецька.

Зараз ви читаєте новину «Під Донецьком бойовики сформували нову танкову роту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі