понеділок, 15 лютого 2021 07:55

Пекельна доба на Донбасі: останні новини зі штабу

Пекельна доба на Донбасі: останні новини зі штабу
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 14 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.

А неподалік населеного пункту Новолуганське, під час переміщення на позиції, на невідомому предметі підірвалися й загинули 3 військових зі складу Об'єднаних сил. Обставини з'ясовуються, повідомили в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін зробив заяву про Донбас

"Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська вели вогонь по наших позиціях зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Біля Новоолександрівки - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. На обстріли зі сторони противника наші воїни давали адекватну відповідь", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 15 лютого, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Стали відомі імена загиблих на Донбасі військових: капітан Олександр Войтенко (1974 року народження), старший солдат В'ячеслав Олексієнко (1987 року народження) та старший солдат Дмитро Мироненко (1994 року народження). Олександр Войтенко і В'ячеслав Олексієнко родом з Кременчука, а Дмитро Мироненко – з Харкова.

Зараз ви читаєте новину «Пекельна доба на Донбасі: останні новини зі штабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі