вівторок, 10 квітня 2018 10:54

"Палач" із Вірменії розповів, чому воює за ДНР

"Палач" із Вірменії розповів, чому воює за ДНР
Бойовик з Вірменії розповів, чому воює за ДНР. Фото: сайт бойовиків ДНР

Оприлюднили відео, на якому найманець російських терористів ДНР із Вірменії з прізвиськом "Палач" пояснив, чому воює за терористів.

За словами чоловіка, він приїхав у ОРДЛО з метою "помститися українським фашистам за те, що вони воювали на боці Азербайджану проти Вірменії у Карабаху", передає "Донпрес".

"Палач" прибув на Донбас 2016 року з метою "помститися бандерівцям". Він заявив, що на початку конфлікту між Азербайджаном і Вірменією на боці Азербайджану воювали "бандерівські снайпери і льотчики".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансували ДНР: зірки з "Пригоди Електроніка" потрапили до "Миротворця"

Крім того, найманець з Вірменії стверджує, що з боку України бойовикам протистоїть "велика кількість американських і європейських військових". Терорист заявив, що після остаточної перемоги "русского мира" на Донбасі він готовий залишитися там жити і вже подав документи на отримання громадянства ДНР.

Показали донеччан та росіян, які воюють на території Донбасу у терористичних збройних формуваннях. Добірку фотографій та особисті відомості про терористів оприлюднив сайт "Миротворець".

Зараз ви читаєте новину «"Палач" із Вірменії розповів, чому воює за ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі