вівторок, 23 серпня 2016 14:33

"Палац" Захарченка в Донецьку оточила поліція

Так звана поліція ДНР оточила маєток керівника "республіки" 40-річного Олександра Захарченка в центрі Донецька. Оточення тримають уже добу, пише сайт "Новости Донбасса".

Автор: Донецька правда
  Особняк Захарченка у центрі Донецька
Особняк Захарченка у центрі Донецька

Охоронці встановили периметр, за який не випускають автомобілі мешканців сусідніх житлових будинків. Пости стоять на перетині вул. Калініна, Торецької, Ковпака, Порт-Артурної і просп. Богдана Хмельницького. Всередині квадрат навколо дому Захарченка оточили люди з автоматами.

Будинок Захарченка місцеві мешканці називають палацом. Через свої розміри він розміщується на 2 вулицях: Калініна і Торецькій, повідомляє сайт "Донецька правда".

За стилем життя Захарченко нагадує Віктора Януковича, пише видання. Любить шик, розкіш і величезні будинки. З обласного центру виїжджає рідко. Має в Донецьку запасний будинок-укриття. У будинку на вул. Калініна і Торецькій живуть його мати і цивільна дружина.

Захарченко прописаний на пров. В'ятському, 6. Це - приватний сектор у Калінінському районі на околиці міста. Там немає навіть телефонного зв'язку.

Автор: Донецька правда
  Колишнє місце проживання Захарченка
Колишнє місце проживання Захарченка

Після початку окупації Донецька переїхав у вкрадений в бізнесмена будинок у центрі.

Захарченко має 2 офіси в Донецьку. Один - у бізнес-центрі "Столичний" на просп. Богдана Хмельницького неподалік його будинку. У тій будівлі має у розпорядженні 2 готельних номери. Другий офіс розташований у будівлі Головного фінансового управління обладміністрації на перетині вул. Університетської і просп. Комсомольського.

Раніше бойовики тренувалися, як Захарченко тікатиме в Росію.

Нагадаємо, понад 2 роки Донеччина перебуває під контролем бойовиків. Після референдуму 11 травня 2014 року вони проголосили Донецьку народну республіку. До війни на цих територіях мешкали 3,9 млн осіб, 2016 року - 2,3 млн. Ватажком так званої ДНР проголосили Олександра Захарченка. До війни він мав широкий профіль діяльності - від видання книг до оптової торгівлі продовольчими товарами, алкоголем і тютюном.

Зараз ви читаєте новину «"Палац" Захарченка в Донецьку оточила поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі