четвер, 05 травня 2022 08:52

Спецтема: Війна Росії проти України

"Останні 11 квадратних кілометрів свободи перетворили на пекло" - показали нове відео боїв на Азовсталі
3

Супутникові знімки заводу "Азовсталь" від Planet Labs PBC
Фото: t.me/uniannet
Супутникові знімки заводу "Азовсталь" від Planet Labs PBC
Супутникові знімки заводу "Азовсталь" від Planet Labs PBC

Російські окупанти бомбардують Азовсталь безперервно.

Останні 11 квадратних кілометрів свободи в Маріуполі, перетворені на пекло. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

"Якщо у світі існує пекло, то воно - на Азовсталі, як влучно сказав мер Маріуполя Вадим Бойченко. Обстріли та штурм без перерви. Навіть вночі з корегуванням вогню з дронів. Все, що є. Місцями бойові дії вже за тином заводу", - написав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний удар по Краматорську: уточнили інформацію про руйнування та кількість жертв

Андрющенко зазначив, що частина Лівобережного району від парку "Веселки" знову закрита для мешканців, але цього разу терміново евакуюватись їм прийшлось самотужки без попередження.

"Сили, витримки нашим Героям. Наше серце і душа саме там", - наголосив.

Російські окупанти продовжують блокувати та безрезультатно намагаються знищити підрозділи в районі Азовсталі в Маріуполі Донецької області. В окремих районах, за підтримки авіації, ворог поновив наступ з метою взяття під контроль території заводу, але зазнає невдачі.

Зараз ви читаєте новину «"Останні 11 квадратних кілометрів свободи перетворили на пекло" - показали нове відео боїв на Азовсталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі