субота, 01 вересня 2018 16:38

Оприлюднили цифру колосальних втрат бойовиків за серпень

Оприлюднили цифру колосальних втрат бойовиків за серпень
ифра може відрізнятися в більшу сторону в зв'язку з постійним приховуванням лідерами бойовиків і російськими військовими втрат. Фото: з відкритих джерел

За підсумками серпня в підрозділах російсько-терористичних військ Л\ДНР було ліквідовано близько 68 окупантів і близько 116 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц в Facebook.

"У серпні воїни ОСи завдали окупантам значних втрат. Ігноруючи Мінські домовленості російсько-терористичні війська, кожен день провокували підрозділи ОС вогнем з різних видів зброї і калібрів, диверсійними групами і вогнем снайперів. Цифра може відрізнятися в більшу сторону в зв'язку з постійним приховуванням лідерами бойовиків і російськими військовими втрат".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Памперси не забудь - ватажок ЛНР втік з Луганська після вбивства Захарченка

Небойові втрати - сім бойовиків. До цього числа увійшли померлі від суїциду, порушення заходів безпеки, вбивств, або ж в результаті хвороби.

"Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційну кількість загиблих і поранених, в зв'язку з низьким так званим закликом на "військову службу за контрактом" і не бажанням останнім часом захищати так звані кордони республіки", - додав офіцер.

З'явилися подробиці ліквідації бойовика Захарченка.

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили цифру колосальних втрат бойовиків за серпень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі