пʼятниця, 17 листопада 2017 12:16

"Він зрадив свої переконання" - в організації С14 прокоментували побиття ветерана АТО

"Він зрадив свої переконання" - в організації С14 прокоментували побиття ветерана АТО
Дмитро Різниченко Фото: Facebook

Представники організації С14 заявили, що не нападали на ветерана АТО Дмитра Різниченка.

Про це розповів координатор С14 Сергій Мазур сайту "Обозреватель".

За його словами, Дмитро Різниченко і раніше давав недостовірну інформації щодо організації. "Зокрема, він сказав, що його особисто побив Євген Карась (лідер С14 - Gazeta.ua), хоча зараз він перебуває далеко від Києва. Коментувати брехню цієї людини я не бачу сенсу", - сказав він.

Координатор організації додав, що С14 має свої претензії до побитого. "Він колишній активіст нашого руху, він зрадив свої переконання. Зараз він дружить з нашими опонентами, серед яких є комуністи і ті, хто співпрацював з сепаратистами. Тому у нас до нього дуже великі претензії. Якщо він з ними дружить, як це можна назвати?", - сказав він.

Нагаадаємо, що вчора ввечері ветерана АТО та лідера організації "Новий вогонь" Дмитра Різниченка побили. Він звинуватив у цьому членів руху С14. "У нашій організації повинна була початися публічна зустріч, але буквально за 20 хвилин, поки тут нікого не було, увірвалися Євген Карась (лідер С14 - Gazeta.ua), Володимир Загазей в масці, він же "Вій" і інші з організації C14, поки я був тут сам", - розповів він у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боєць АТО побився з головою ветеранської організації

Дмитро Різниченко служив у зоні АТО, будучи членом добровольчого батальону "Донбас". Він приймав участь у боях за Іловайськ. Зараз є активістом та лідером громадської організації "Новий вогонь".

Ветеран АТО Дмитро Різниченко виклав відео, після того, як його побили. Він звинуватив у інциденті членів руху С14.

Зараз ви читаєте новину «"Він зрадив свої переконання" - в організації С14 прокоментували побиття ветерана АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі