пʼятниця, 13 вересня 2019 16:13

Окупанти заміновують поля й дороги на лінії відведення військ

Окупанти заміновують поля й дороги на лінії відведення військ
Російські окупанти мінують на Донбасі поля, узбіччя доріг і сільські угіддя. Фото: poltava365.com

Окупанти на Донбасі мінують нові території, у тому числі у визначених районах розведення військ.

"Командування російських окупаційних військ під виглядом посилення безпеки військових об'єктів збільшує площі мінно-вибухових загороджень, у тому числі у визначених районах розведення військ", - заявив речник Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник, посилаючись на дані української розвідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бобри сховали єнотів у норі": показали оновлений словник військового сленгу

Зокрема, інженерно-саперні підрозділи 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів збройних сил Росії додатково мінують узбіччя польових доріг, автошляхів і шляхопроводів зі встановленням протипіхотних та протитанкових мін. Мінують і земельні ділянки сільськогосподарського призначення.

"Такі дії російських окупаційних військ посилюють загрозу життю населення на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях".

Поліція порушила кримінальну справу за фактом підриву на міні трактора в лісосмузі поблизу Іллєнко біля Луганська. 35-річний мирний житель отримав поранення.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти заміновують поля й дороги на лінії відведення військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі