середа, 01 лютого 2023 10:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти смертельно атакували Бахмут: фото 18+
8

На Донеччині від окупантів постраждали 10 населених пунктів. На лінії фронту на Донецькому напрямку вчора відбувся обстріл Дачного Курахівської громади, зафіксовані також поодинокі обстріли Авдіївки та Мар'їнської громади.

Всього за добу росіяни вбили чотирьох жителів Донеччини та поранили ще шістьох, повідомив 1 лютого голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

"На Волноваському напрямку у Вугледарі уточнено інформацію щодо людини, яка загинула в місті раніше. Під обстрілами опинилися Вугледар та Новоукраїнка. Напередодні росіяни завдали ракетного удару по Комарській громаді: пошкоджено п'ять будинків у Шевченко, є прильоти на території Бурлацького", ‒ зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія накрила Херсонщину смертельним вогнем: перші подробиці

На Горлівському напрямку у Бахмуті загинули дві людини, є поранені.

Наслідки вчорашнього обстрілу Бахмута
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
Наслідки вчорашнього обстрілу Бахмута
Наслідки вчорашнього обстрілу Бахмута
Наслідки вчорашнього обстрілу Бахмута
Російські терористи жорстоко обстріляли Донеччину

"Інтенсивний вогонь росіяни вели по Парасковіївці Соледарської громади. Під обстріли потрапили Роздолівка, Федорівка та Васюківка. Також гучно було на околицях Часовоярської громади", ‒ додав Кириленко.

Харківщина також щодня потерпає від атак російських загарбників. Сьогодні о 7:30 ворог вкотре обстріляв Куп'янськ. Унаслідок обстрілу отримав осколкове поранення та був госпіталізований 60-річний чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти смертельно атакували Бахмут: фото 18+». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі