четвер, 01 квітня 2021 23:29

Окупанти поранили другого українського військового за добу

Окупанти поранили другого українського військового за добу
Поранено українського військового. Фото: Укрінформ

На Донбасі отримав поранення ще один український військовослужбовець.

Військового поранили в результаті обстрілу позицій поблизу Новотошківського, повідомило оперативно-тактичне угрупування "Північ" у Facebook.

Збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників з гранотомету неподалік населеного пункту Новотошківка, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". В результаті обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав осколкове поранення, - йдеться в повідомленні.

Воїну оперативно надано першу медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу.

На дії російсько-окупаційних військ українські захисники відкрили вогонь у відповідь.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський пов'язав ескалацію на Донбасі з санкціями проти Медведчука

Раніше у передмісті Шумів противник здійснив обстріли з автоматичних гранатометів, а поблизу Луганського та Золотого-4 з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок обстрілів один український військовий отримав поранення.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти поранили другого українського військового за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі