середа, 21 липня 2021 08:39

Окупанти накрили ЗСУ обстрілами: є поранений

Окупанти накрили ЗСУ обстрілами: є поранений
Окупанти 14 разів порушили режим тиші на Донбасі. Фото: facebook.com/pressjfo.news

20 липня російські найманці 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, з яких 12 обстрілів та 2 прольоти БПЛА.

Один український воїн отримав вогнепальне поранення. Зараз перебуває в лікарні, його стан - задовільний, звітують в ООС.

Вчора бойовики стріляли з мінометів 120-го калібру, автоматичних, ручних, станковий протитанкових і підствольних гранатометів, стрілецької зброю та озброєння БМП. Під приціл потрапили позиції ООС неподалік населених пунктів Донеччини, зокрема Водяного Маріупольського району, Авдіївки Покровського району, Зайцевого Бахмутського району, Старогнатівки, Гранітного Волноваського району, Пісків Ясинувацького району та Мар'їнки. Дісталося селу Причепилівка в Новоайдарському районі Луганської області

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У розвідці заявили про активізацію ворожих снайперів на Донбасі

На обстріли російсько-окупаційних військ українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Сьогодні зранку окупанти гатили у напрямку Авдіївки з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї. Постраждалих немає.

Контррозвідники СБУ на Харківщині затримали колишнього депутата так званих парламентів самопроголошених республік.

Затриманий - житель Луганська. 2014 року брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово непідконтрольній українській владі території Луганської області та причетний до ухвалення фейкової конституції ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти накрили ЗСУ обстрілами: є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі