субота, 18 грудня 2021 19:14

Окупанти на Донбасі поранили українського військовослужбовця

Окупанти на Донбасі поранили українського військовослужбовця
Російські найманці в черговий раз порушили режим тиші і поранили військового ЗСУ. Фото: ua.news

Від початку доби на Донбасі російсько-окупаційні війська сім разів порушили перемир'я.

Зокрема, чотири рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

В районі населеного пункту Широкине противник задіяв безпілотний літальний апарат, за допомогою якого скинув постріл ВОГ-17.

В напрямку Південного окупанти вели вогонь тричі, використовуючи міномети 82-го калібру та стрілецьку зброю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ захопили позиції бойовиків на Світлодарській дузі: як це було, згадують учасники бою

Поблизу Водяного та Троїцького ворог здійснив обстріли з мінометів 82-го калібру. Біля Новозванівки російські найманці вели вогонь з гранатометів різних систем.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров'я - задовільний.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь без застосування забороненого Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Минулої доби, 17 грудня, зафіксовано 4 порушення тиші в зоні бойових дій. Втрат серед військовослужбовців внаслідок обстрілу немає.

16 грудня у районі операції Об'єднаних сил загинув військовослужбовець окремого розвідувального батальйону Станіслав Запорожець.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти на Донбасі поранили українського військовослужбовця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі