четвер, 01 липня 2021 08:33

Окупанти засипали ЗСУ обстрілами. Чим усе закінчилося

Окупанти засипали ЗСУ обстрілами. Чим усе закінчилося
Російські найманці 30 червня 10 разів атакували українські позиції. Фото: facebook.com/pressjfo.news

30 червня російсько-окупаційні війська 10 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Цілили з ручних протитанкових, станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів, озброєння БМП-1, мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Під приціл потрапили селище Золоте-4 Луганщини, а також населені пункти Донеччини: Нвоселівка, Новгородське, Красноговірка, Південне, Водяне, передають в ООС.

Крім того, на Луганщині зафіксували проліт ворожого безпілотника "Орлан-10" із перетином лінії розмежування. БПЛА подавили засобами РЕБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі від осколків загинули два бійця - кого Україна втратила у червні

Сьогодні вранці противник уже двічі порушив режим тиші. З мінометів 82-го калібру та гранатометів різних систем обстріляли Авдіївку Донецької області.

"Бойових втрат серед військових Об'єднаних сил немає. На ворожі обстріли наші військові відкривали вогонь у відповідь", - кажуть в ООС.

Контррозвідка СБУ затримала в столиці бойовика ЛНР, який прибув у Київську область для легалізації під виглядом переселенця. Злочинець був старшим стрілком у лавах так званої народної міліції ЛНР, а також обслуговував бойову техніку окупаційних військ.

Йому повідомили про підозру у створенні терористичної групи. Опрацьовують питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове слідство.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти засипали ЗСУ обстрілами. Чим усе закінчилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі