понеділок, 16 жовтня 2023 10:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти в паніці: у Маріуполі труять і ліквідують армію РФ
3

Росіяни в тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині зчинили паніку через збільшення у їхніх лавах "загадкових смертей".

Армію РФ труять та ліквідують різними методами, заявив радник мера тимчасово окупованого Маріуполя Петро Андрющенко. Він опублікував скріншоти зі скаргами загарбників із соціальних мереж.

"За тиждень було знищено 26 військових РФ. За цей період сталося мінімум три випадки, коли окупантів тим чи іншим шляхом знищили. Кілька днів тому невідомі влаштували масове отруєння. Загинуло дев'ять людей, госпіталізовано ще 12. Також у Маріуполі за останні дні було здійснено два напади на казарми", - сказано в повідомленні.

У Маріуполі за тиждень знищили та отруїли десятки окупантів
Фото: t.me/andriyshTime
У Маріуполі за тиждень знищили та отруїли десятки окупантів
Яка країна - такі й волонтери

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше за час окупації: у Маріуполі помітили незвичну активність суден

В останньому випадку знищили 17 військових, поранили ще 11.

Андрющенко назвав ці події "окремим героїчним епосом Маріуполя".

"Додаємо в математику - загалом за літо та два місяці осені Маріупольським "Спротивом" ліквідовано понад 40 окупантів різними шляхами", - додав він.

Також дані про масове отруєння та ліквідацію 26 окупантів підтвердив зранку 16 жовтня "Маріуполь. Спротив".

"Ми готові і далі годувати нових російських солдат та офіцерів, що зайшли для підготовки та поповнення. Окрема вдячність ФСБ за розпорошення уваги в інший бік", - зазначили там.

Росія перекинула у тимчасово захоплений Маріуполь та район черговий резерв живої сили. Зафіксовано прибуття новосформованих або новонабраних російських підрозділів.

Загалом йдеться про кількість до 5 тис. військових. Останнє подібне введення нових резервів фіксувалось в квітні 2023 року.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти в паніці: у Маріуполі труять і ліквідують армію РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі