четвер, 09 червня 2022 18:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти пішли в атаку біля Тошківки. Ударили ракетами по Краматорську - Генштаб

Окупанти пішли в атаку біля Тошківки. Ударили ракетами по Краматорську - Генштаб
Біля населеного пункту Долина ЗСУ "підсмажили" ворога. Фото: Генштаб ЗСУ

На Сіверськодонецькому напрямку російські окупанти силами мотострілецьких підрозділів намагалися штурмувати Сіверськодонецьк завдяки артилерії.

Успіху вони не мають, бої тривають. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні в Facebook.

На північно-західній околиці населеного пункту Тошківка українські воїни успішно відбили ворожий штурм. Ворог має частковий успіх у напрямках на населені пункти Комишуваха та Роти.

В районі населеного пункту Долина артилерійські підрозділи Сил оборони "підсмажили" особовий склад та техніку ворога. Втрати противника уточнюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко зганяє білорусів у військкомати і заборонив ходити в ліс

На Слов'янському напрямку ворог активних дій не проводив, намагається закріпитись на досягнутих рубежах. Основні зусилля противник зосереджує на поповненні запасів та перегрупуванні підрозділів. Здійснював артилерійські обстріли вздовж лінії зіткнення.

На Бахмутському напрямку окупанти завдали ракетного удару в районі міста Краматорськ. З метою визначення маршрутів висування та слабких місць в обороні наших військ противник здійснив розвідку в районі населеного пункту Нагірне. Наші воїни дали рішучу відсіч і змусили противника відійти.

Ворог вів повітряну розвідку БПЛА у районах Краматорська та Покровська.

На Лиманському напрямку противник активних наступальних дій не здійснював. На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках обстановка змін не зазнала.

На певних ділянках українці ведуть наступальні дії. На Південнобузькому напрямку російські окупанти нарощують оборону. Під прикриттям вогню артилерії та реактивних систем залпового вогню обладнують позиції та встановлюють мінно-вибухові загородження.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти пішли в атаку біля Тошківки. Ударили ракетами по Краматорську - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі