субота, 11 липня 2020 12:15

Офіцер ЗСУ загинув від вибуху ворожої міни: показали фото героя

Офіцер ЗСУ загинув від вибуху ворожої міни: показали фото героя
На Донбасі загинув офіцер із Львівщини Тарас Матвіїв. Фото: facebook.com/Олександр Тіщенко

Стало відоме ім'я українського військового, який загинув унаслідок мінометного обстрілу 10 липня. Це офіцер 31-річний Тарас Матвіїв із 24-ї механізованої бригади ЗСУ імені короля Данила. Його життя обірвалося під Троїцьким на Луганщині.

Родом із Жидачівського району на Львівщині. Був громадським активістом, волонтером, майданівцем, учасником Революції Гідності в Києві. Був засновником "Пошукової ініціативи Майдану".

Про смерть воїна повідомив військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко 11 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесу прибув борт з пораненими: потрібна допомога

"Вчора під час обстрілу українських позицій російськими найманцями загинув захисник з Жидачівщини, молодший лейтенант Тарас Матвіїв. Молодий офіцер, в якого все життя мало бути попереду. Він захищав український народ від ворогів, щоб звуки вибухів і свист куль для нас не були знайомі. Але ворожа міна забрала його від нас. Війна триває і безжально забирає життя кращих синів України", – написав Тіщенок у Facebook.

Також висловив щирі співчуття родині загиблого героя.

За минулу добу російські найманці, які окупували частину Донбасу, 17 разів обстріляли позиції українських військових. Один боєць ЗСУ загинув, троє отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Офіцер ЗСУ загинув від вибуху ворожої міни: показали фото героя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі